Aktuella erbjudanden

20-50% på utvalda produkter

Använd produktfiltret nedan för att snabbare hitta det du söker

Upp till 50% rabatt på våra sängkläder från GANT Home

Med lakan från GANT Home får du en produkt av högsta kvalitet i både klassisk och innovativ design. GANT Home:s sängkläder är gjorda av den finaste egyptiska bomull (alltid minst 330 TC)  – för den där lyxiga hotellkänslan.

20% rabatt på våra täcken från Ringsted Dun

Just nu har vi kanonpris på våra fluffiga duntäcke från Ringsted Dun. Täckena är fyllda europeiskt klass 1. Dunet är både spårbart (bra för djuren) samt allergivänligt. Självklart kommer duntäcket även med marknadens längsta garanti på 10 år.

Just nu 20% på våra dunkuddar från Ringsted Dun

Vi har just nu kampanj på våra dunkuddar från Ringsted Dun: Svinaherden och Svavelstickorna. Båda är 3-kammar kuddar med ett mjukt yttre och stabilt inre. Tanken är att du ska landa mjukt på kudden utan sjunka igenom. Svinaherden innehåller myskanddun med bärighet 11 medan Svavelstickorna innehåller exklusivt gåsdun med bärighet 12. Båda kuddarna har kuddvar av mjuk och tät bomullssatin.

Produktfilter Visar alla 23 resultat
SORTERA
KATEGORI
VARUMÄRKE
MÅTT
VÄRMENIVÅ
KUDDHÖJD
DUNSORT
FÄRG

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 10%!

Rabatten skickas direkt till din mail. Du kan närsomhelst avbryta prenumerationen. Rabatten gäller på ord. pris och kan inte kombineras med andra rabattkoder.

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev