Goda anledningar

Fyra goda anledningar att handla från oss

 • Personlig kundservice och Sveriges nöjdaste kunder

  Hos Dunbutiken är du alltid välkommen att ta kontakt direkt med oss som arbetar i butiken, d.v.s. inga jobbiga samtal med någon avlägsen supportorganisation om du behöver hjälp med något. Vi finns alltid här för att hjälpa dig, både innan, under och inte minst efter ditt köp. Så tveka inte att höra av dig till oss via chatten, telefon eller mail. Vi bidrar gärna med just den kunskap som givit oss vårt goda rykte bland våra kunder. Missa heller inte att läsa vad våra tidigare kunder har att säga om oss på Eniro.

 • Snabba leveranser och trygga villkor

  Snabba leveranser från vår butik (1-3 dagar). Fria returer och fri frakt för beställningar över 800 kr samt öppet köp i 30 dagar.

 • Endast kvalitetsprodukter med bra garantier

  Som kund till oss ska du kunna lita på att du alltid får en produkt av mycket hög kvalitet och komfort. På Dunbutiken säljer vi därför endast utvalda produkter som testats av oss själva och vår kräsna personal. Av den anledningen kommer också våra duntäcken med marknadens längsta garanti – nämligen 10 år. Som kund hos Dunbutiken kan du också känna dig trygg med att du alltid har minst 2 års garanti på alla övriga produkter.

 • Djurvänligt

  Allergi- och djurvänliga produkter

  Alla våra duntäcken och dunkuddar är allergicertifierade och har öko-tex klass 1 märkning, vilket garanterar att all textil är fri från kemikalier och andra skadliga ämnen. Det är viktigt att värna om miljön och djuren. Därför kommer dunet i våra duntäcken och dunkuddar uteslutande från certifierade europeiska gårdar med EFDA:s märkning för spårbarhet.