Returer

Du kan returnera dina varor kostnadsfritt inom Sverige genom att använda vårt returformulär nedan. Du behöver själv ha tillgång till en skrivare. Har du ingen skrivare kan du själv returnera dina varor med valfritt transportbolag, du som köpare behöver då själv bekosta transporten.

Genom att genomföra en retur godkänner du nedan returvillkor 

Alla returer måste skickas så att dessa levereras direkt till vår returadress nedan. Vårt lager har tyvärr ingen möjlighet att hämta och behandla retur som skickas till ett utlämningsställe.

Dunbutiken
C/O: DreamLogistics Engelholm
Produktionsvägen 10A
26278 Ängelholm

Det åligger köparen att noga kontrollera varornas skick innan dessa skickas tillbaka till säljaren. Alla varor och förpackningar som returneras måste vara i oförändrat skick (gäller ej reklamation). Om de returnerade varorna och dess förpackningar efter granskning ej bedöms vara i oförändrat skick (t.ex. att dessa innehåller spår av hårstrån, ludd eller är smutsiga) har säljaren rätt att debitera köparen för värdeminskningen.

Som köpare är du ansvarig för att varorna paketeras på ett säkert sätt vid en retur och att de kommer fram till säljaren. Be därför alltid om ett inlämningskvitto när du lämnar in dina varor till ombudet. Returfraktsedel samt returformulär skickas via e-post för utskrift när vi mottagit ditt returformulär. Tyvärr har vi i dagsläget ingen möjlighet att skicka retursedel via brev.

Ditt namn (obligatoriskt)

Din epost (obligatoriskt)

Ordernummer (obligatoriskt)

Anledning till retur (obligatoriskt)

Jag godkänner returvillkoren ovan (obligatoriskt)