Mille Notti

Uppgradera sovrummet med kvalitet från
Mille Notti

Hos Dunbutiken hittar du ett stort utbud av sängkläder, kuddar och täcken från den svenska hovleverantören Mille Notti.
Läs mer här 

Duntäcken i flera värmenivåer från Mille Notti

Dessa lyxiga duntäcken är fyllda med vitt europeiskt gåsdun. Täckena är sydda i duntät bomullscambric och innehåller 90% dun. Samtliga täcken har en bärighet på 10 och kommer i storlekarna 210×150 cm samt 220×220 cm. Tillgängliga värmenivåer och fyllnadsvikt: svalt: 0,3 kg, medium: 0,5 kg varmt: 0,8 kg. Täckena levereras i en vit tygväska som kan användas till förvaring.

Duntäckena är allergicertifierad av astma- och allergiförbundet och har Öko Tex Standard 100 vilket garanterar en kemikaliefri textil. Kudden innehar också ett EDFA certifikat vilket garanterar att inget dun från levande fåglar har använts. Visa duntäcken

Dunkuddar i olika höjder från Mille Notti

Sköna dunkuddar fyllda med anddun. Finns i flera olika höjder med tyg i vit, duntät bomullscambric. Med allt från trekammarkuddar till klassika mjuka kuddar med 90% dun. Förutom storleken 50×60 cm har vi även storlekarna 50×70 samt 50×90.

Dunkuddarna är allergicertifierade av astma- och allergiförbundet och har Öko Tex Standard 100 vilket garanterar en kemikaliefri textil. Kudden innehar också ett EDFA-certifikat vilket garanterar att inget dun från levande fåglar har använts. Visa dunkuddar

Underbar dunmadrass från Mille Notti

En Featherbed är en dunmadrass som är fylld med mjuka dun och fjädrar. Dunmadrassen kan läggas direkt på resårsängen eller användas ovanpå din vanliga bäddmadrass. Madrassen ger en mycket ombonad och mjuk känsla utan att bli för varm. Dunmadrassen kan användas både sommar som vinter.

Har man en gång provat att sova i en featherbed från Mille Notti är det svårt att vilja ha något annat. Vår featherbed har en mycket trogen skara av användare som inte kan tänka sig att sova på något annat. Visa dunmadrasser

Produktfilter Visar 1 - 64 av 86 resultat

Svensk kvalitet från Mille Notti

Det svenska familjeföretaget Mille Notti erbjuder underbara sängkläder, duntäcken och kuddar och ett brett urval av textilprodukter till ditt sovrum och badrum. Stilfull och tidlös design blandas med inslag av samtida färger och mönster.

Sedan starten 1991 har Mille Notti haft visionen att leverera hög kvalitet och en oemotståndlig känsla. Mille Nottis produkter finns representerade i allt från privata hem till fina boutique hotell, och sedan 2011 är företaget kunglig hovleverantör.

Produkterna tillverkas i Europa hos noga utvalda leverantörer som följer EU´s miljö- och etiska krav. Under de senaste åren har Mille Notti lagt hög vikt på ekologisk framställning och idag finns både sängkläder och en helt ekologisk frottékollektion i sortimentet.

Mille Nottis dunprodukter är certifierade av IDFL (International down and feather laboratory) som säkerställer att produktionen sker på ett etiskt sätt. Mille Nottis dunprodukter är dessutom rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet i Sverige.

Välkommen att upptäcka Mille Nottis sortiment med underbara kvaliteter som du kommer vilja behålla för alltid.

MN_Logotyp_Global_PMS_289
HOVLEV.SWE.BLUE