Svalt duntäcke

Svalt Duntäcke

Varför ett svalt duntäcke?

Våra svala duntäcken passar dig som är extra varm eller har extra varmt hemma. Ett svalt duntäcke är också ett utmärkt allternativ på sommaren då ett medium eller varmt duntäcke kan bli för varmt.

Principen är den samma som att vi har en tunnare jacka på våren än på vintern. Vet du att du har varmare inomhus på sommaren är det därför viktigt att anpassa temperatur med ett svalare täcke så att kroppen inte blir för varm under de 6-8 timmar som vi sover.

Osäker på vilket svalt täcke som passar Dig bäst?

Våra svala enkeltäcken har en fyllnadsmängd mellan 280-380g. Under respektive produkt ser du fyllnadsmängden. Är du osäker på vad du ska välja är du välkommen att kontakta oss på telefon, mail eller direkt via chatten – vi finns här för att hjälpa dig att göra rätt val utifrån dina unika behov.

Du kan också testa vår täckesväljare här 

Tre goda anledningar att handla ditt svala täcke från Dunbutiken

Kvalitet och komfort 

Vi tar endast in de bästa täckena på marknaden som lever upp till vårt kundlöfte om en god natts sömn.  Alla våra täcken kommer med 10 års garanti och innehåller alltid minst 90 % dun och har en hög bärighet.

Kundnärhet och kunskap 

Hos Dunbutiken är du alltid välkommen att ta kontakt direkt med oss dunexperter som jobbar i butiken, d.v.s. inga jobbiga samtal med någon avlägsen supportorganisation om du behöver hjälp med något innan eller efter köpet. Vi finns alltid här för att hjälpa dig att göra rätt val utifrån dina unika behov.

Allergi- och djurvänligt 

Alla våra täcken är godkända för dam- och kvalsterallergiker med Nomite certifikat. De har även öko-tex klass 1 märkning vilket garanterar att yttertyget är fritt från kemikalier och andra restprodukter.  Vi vill också sova gott om natten! Därför säljer vi endast täcken med EDFA:s certifikat för spårbart dun – på så sätt vet vi att dunet kommer från fåglar som inte farit illa.