Urb-it

Få dina varor levererade på 1 timme hem till dörren

Nu kan vi erbjuda våra kunder i Stockholms innerstad ett helt nytt sätt att handla online. Handla med urb-it och få ditt köp inom en timme eller den tidpunkt du väljer. Varorna levereras personligen hem till dig, till din arbetsplats eller som present till den adress du angett, för endast 129kr.

Du handlar

Handla på www.dunbutiken.se och välj urb-it 1 hour för att få din vara inom 1 timme eller urb-it specific time för att få ditt köp den tidpunkt du själv väljer. Du väljer enkelt Urb-it i kassan efter att du angivit en adress innanför tullarna eller i Hammarby sjöstad.

Urb-it hämtar

I Stockholms innerstad finns det alltid urbers i närheten som är redo att hämta din beställda produkt från vår butik. Du får ett meddelande från din urber när varan är på väg till dig.

Urb-it lämnar

Urb-it lämnar varan till dig personligen till den adress du angett. Du kan alltid följa ditt köp i urb-it-appen. Skulle du bli tvungen att flytta dig innan din urber är framme kan du alltid skicka ett personligt meddelande till din henne/honom och ange din nya adress.